Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Taqbir (MA) + Pig Frenzy (NL)

August 4, 2022 @ 21:00 - 23:30

13.50€
Nospray presents: Taqbir + Pig Frenzy
Voor fans van: Viagra Boys, Fat White Family, Amyl & The Sniffers
Zaal open: 21.00 uur. Aanvang: 21:15 uur
Entree: €13,50 (incl. servicekosten)
Tickets: bit.ly/3wIAiH0
Vanavond schotelen we een nu al legendarische double-bill voor met twee van de beste noise/punkbands die deze aardbol rijk is.
De Marokkaanse punkband Taqbir wappert de vlag van religieuze vrijheid (en vrijheid van religie) op hun daverende debuut-EP Victory Belongs To Those Who Fight For A Right Cause en barst uit de voegen als een fontein van lava, te heet om de omringende zee te blussen. De bandleden mogen dan anoniem op het podium staan – vanwege de potentiële politieke gevolgen –, je hoeft de taal en de gezichten niet te herkennen om te voelen dat het Taqbir compleet menens is.
Pig Frenzy is een van de meest toonaangevende en invloedrijke Rotterdamse punkbands van de afgelopen tien jaar. Overrompelend en onberekenbaar, vaak weet deze band zelf niet eens wat voor show het gaat worden, waardoor de chaos vaak de boventoon voert. Amber MacLean – oprichtster van het even geduchte Forbidden Wizards – keert voor deze show weer terug, waardoor Pig Frenzy weer in de originele lineup te aanschouwen is. Hoewel de band spijkerhard uit de voeten komt, draait het bij Pig Frenzy-shows in de kern om pure liefde en lol.

Details

Date:
August 4, 2022
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
13.50€
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,
View Event Website

Organizers

Nospray
Rotown

Venue

Rotown
Nieuwe Binnenweg 19
Rotterdam, 3014 GB Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Back

 

PAST EVENTS