Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LEFT OF THE DIAL: Slumb Party (UK) + LUMER (UK) + Cry (BE) + Bront (BE)

October 19, 2019 @ 19:00 - 00:00

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober vindt de tweede editie van Left of the Dial plaats. Wederom biedt het festival een dwarsdoorsnede van de beste alternatieve muziek van dit moment.

Nospray Bookings zal een van de venues van het festival hosten op Zaterdag 19 oktober. Nospray presenteert daarbij de volgende bands:

 

Slumb Party (UK)
Slumb Party klinkt een beetje alsof Lydia Lunch, Roxy Music en XTC met elkaar in een speels kussengevecht zijn geraakt. De hoekige dansbare ritmes, snerende saxofonen, blaffende zangeres en gitzwarte gitaar-uitbarstingen zijn de delen van een verrassend aanstekelijke som. Voor zo’n band wil je zo lang mogelijk opblijven en op Left Of The Dail weet je meteen hoe laat het is voor deze naargeestige plechtigheid.

 

LUMER (UK)
De militante, verwilderde post-punknoise van Lumer is zéker niet een uit de lucht gegrepen verzinsel. Deze band komt uit de grauwe grijze industriestad Hull, volgens populaire opinie de stinkende oksel van het Verenigd Koninkrijk. Voor de bandleden van Lumer is het echter een warm bad: de perfecte bakermat voor hun no-nonsens spijkerharde sound. Het onbesuisde pak rammel op Left Of The Dial die je wist dat zou komen.

 

– Cry (BE)
Synthpunk die je vastgrijpt als een vleeshaak, dat is de pijnlijke waarheid achter dit strijdvaardige duo uit Brussel. We zien de ellende van de wereld tegenwoordig in realtime op onze schermpjes voorbij razen, en die opeenstapeling van pure onvrede heeft nu eenmaal een uitlaatklep nodig. De tranen van een krokodil huilt Cry daarom bepaald niet, maar de band beschikt wel over dezelfde bijtkracht en de vastberadenheid om het prooi op alle mogelijke manieren te verslinden. Geváárlijk!

 

BRONT (BE)
Veel is er niet bekend over Bront. Het enige wat we weten is dat het garagepop is, gemaakt door ene Brent in zijn eigen slaapkamer, met de feel van een ‘turquoise tintenkiller’. Oja, zingen kan hij volgens hemzelf niet, maar hij doet het toch. Nieuwsgierigmakend is het zonder twijfel. Bindend advies: haal je turquoise kledij uit de kast en ondervind de muziek van Bront gewoon aan den lijve.

 

Dit evenement is enkel toegankelijk met een kaartje voor het Left of the Dial Festival.

Voor meer info kijk op:
Left of the Dial Festival 2019 / leftofthedial.nl

Voor tickets ga je naar: bit.ly/2NO5tML

Details

Date:
October 19, 2019
Time:
19:00 - 00:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
View Event Website

Organizers

Nospray
Left Of The Dial

Venue

V11
Wijnhaven 101
Rotterdam, 3011 WN Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Back

 

PAST EVENTS